Šis padažas ypatingas tuo, kad dera tiek prie karštų, tiek prie šaltų patiekalų ar mėgstamų užkandžių. O geriausia, kad neužtruksite daug laiko ir nereikės jokių įmantrių sugebėjimų, o rezultatu džiaugsitės ir jūs, ir artimieji!
INGREDIENTAI: PORCIJŲ SKAIČIUS: 4
120 gramų majonezo
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio arba 1 šalotinio)
1 pundelis krapų (apie 20 g)
30 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
1 vienetas jalapenų (naudojau šviežią, bet tinka ir konservuoti arba galima praleisti)
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštelis obuolių acto
1 šaukštelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS: PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 10 MIN.
1. Į elektrinio trintuvo indą dėti majonezą, jalapeną (prieš tai išimti sėklas), česnako skilteles, svogūną, pilti actą, citrinų sultis ir sutrinti iki vientisos masės.
2. Į indą su paruošta mase berti smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, dėti krapus, berti druską ir dar kartą sutrinti iki vientisos masės.