Kreminis krapų padažas – tobulas pasirinkimas prie mėsos

Receptai

Šis padažas ypatingas tuo, kad dera tiek prie karštų, tiek prie šaltų patiekalų ar mėgstamų užkandžių. O geriausia, kad neužtruksite daug laiko ir nereikės jokių įmantrių sugebėjimų, o rezultatu džiaugsitės ir jūs, ir artimieji!

INGREDIENTAI: PORCIJŲ SKAIČIUS: 4
120 gramų majonezo
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio arba 1 šalotinio)
1 pundelis krapų (apie 20 g)
30 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
1 vienetas jalapenų (naudojau šviežią, bet tinka ir konservuoti arba galima praleisti)
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštelis obuolių acto
1 šaukštelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos

PARUOŠIMO BŪDAS: PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 10 MIN.
1. Į elektrinio trintuvo indą dėti majonezą, jalapeną (prieš tai išimti sėklas), česnako skilteles, svogūną, pilti actą, citrinų sultis ir sutrinti iki vientisos masės.
2. Į indą su paruošta mase berti smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, dėti krapus, berti druską ir dar kartą sutrinti iki vientisos masės.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt