Mėsa, kuri bus skanesnė nei šašlykas: kepsite tik penkias minutes, o rezultatas jus nustebins!

Receptai

Šis marinatas bet kokią mėsą padarys nepakartojamu patiekalu.

Ingredientai:

  • kiauliena

Paruošimas:

  1. Supjaustykite mėsą į kepsnelius, ne daugiau kaip 1 cm storio, tada išmuškite iš abiejų pusių.
  2. Paruoškite marinatą: sumaišykite Teriyaki padažą, augalinį aliejų, sausą baltą vyną, pomidorų padažą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintus česnakus ir griliui skirtus prieskonius kiaulienai.
  3. Įdėkite mėsą į dubenį ir užpilkite ją gautu marinatu. Viską gerai išmaišykite.
  4. Marinuokite mėsą šaldytuve apie 6 valandas.
  5. Taip išmarinuotą mėsą šaldytuve galima laikyti apie 4 dienas.
  6. Paimkite mėsos gabalą ir kepkite neuždengę dangčiu karštame augaliniame aliejuje, iš abiejų pusių, kol mėsa bus minkšta.

Skanaus!

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt