Šis marinatas bet kokią mėsą padarys nepakartojamu patiekalu.
Ingredientai:
- kiauliena
Paruošimas:
- Supjaustykite mėsą į kepsnelius, ne daugiau kaip 1 cm storio, tada išmuškite iš abiejų pusių.
- Paruoškite marinatą: sumaišykite Teriyaki padažą, augalinį aliejų, sausą baltą vyną, pomidorų padažą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintus česnakus ir griliui skirtus prieskonius kiaulienai.
- Įdėkite mėsą į dubenį ir užpilkite ją gautu marinatu. Viską gerai išmaišykite.
- Marinuokite mėsą šaldytuve apie 6 valandas.
- Taip išmarinuotą mėsą šaldytuve galima laikyti apie 4 dienas.
- Paimkite mėsos gabalą ir kepkite neuždengę dangčiu karštame augaliniame aliejuje, iš abiejų pusių, kol mėsa bus minkšta.
Skanaus!