Mėsa, kuri bus skanesnė nei šašlykas: kepsite tik penkias minutes, o rezultatas jus nustebins! (2)

Receptai

Šis marinatas bet kokią mėsą padarys nepakartojamu patiekalu.

Ingredientai:

  • kiauliena

Paruošimas:

  1. Supjaustykite mėsą į kepsnelius, ne daugiau kaip 1 cm storio, tada išmuškite iš abiejų pusių.
  2. Paruoškite marinatą: sumaišykite Teriyaki padažą, augalinį aliejų, sausą baltą vyną, pomidorų padažą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintus česnakus ir griliui skirtus prieskonius kiaulienai.
  3. Įdėkite mėsą į dubenį ir užpilkite ją gautu marinatu. Viską gerai išmaišykite.
  4. Marinuokite mėsą šaldytuve apie 6 valandas.
  5. Taip išmarinuotą mėsą šaldytuve galima laikyti apie 4 dienas.
  6. Paimkite mėsos gabalą ir kepkite neuždengę dangčiu karštame augaliniame aliejuje, iš abiejų pusių, kol mėsa bus minkšta.

Skanaus!

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis.lt