Taip keptas varškės apkepas sužavės visą šeimą: purus kaip debesėlis

Naujienos

„Tiesiog tobulas varškės apkepas – kitų žodžių aš neturiu ir nerandu. Kai jo paragavau, net užsimerkiau ir viena vienintelė mintis buvo – tobula! Tiesiog tobula ir tobuliau nebūna! Šis varškės apkepas mūsų namuose jau ne pirmą kartą kepamas ir jis yra mėgstamiausias mano vyro. Tik jam aš razinų įdedu, bet kadangi šiuo metu mano vyras ne namuose, tai šiuo apkepu aš pasimėgauju per pusryčius.

Kai kurie mums įprasti produktai pakeisti į alternatyvas, tad skonis dar geresnis. Dalinuosi receptu dabar, nes gal rytoj norėsite iškepti pusryčiams“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Reikės:

  • 400 g varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 6 šaukštai migdolų miltų;
  • 3 šaukštai natūralaus jogurto;
  • 2 bananai.

Sutriname varškę, bananus, jogurtą ir kiaušinių trynius. Į varškės masę šaukštu dedame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus, migdolų miltus ir gerai išmaišome. Kepame 40 min. įkaitintoje 180 C orkaitėje. Galite įmaišyti uogų ar džiovintų vaisių, razinų jei norite.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Laisvadienis.lt