Česnakinis gėrimas, kuris padeda nuo 100 skirtingų ligų. Vaistinėse nerasite!

Sveikata

Česnakai padeda pašalinti kenksmingas bakterijas, žarnyno parazitus ir virusus iš kraujo, vidaus organų ir kvėpavimo takų. Jis mažina kraujo spaudimą ir neleidžia susidaryti trombams.

Česnakai turi priešvėžinių ir antioksidacinių savybių, kurių dėka organizmas yra išvalomas nuo kenksmingų medžiagų.

Vienoje česnako skiltelėje yra daugiau, kaip 400 naudingų komponentų. Jie mažina „blogojo“ choelesterolio kiekį kraujyje ir valo kraujagysles, naikina daugiaformę glioblastomą (smegenų vėžio priežastis) ląstelę, naikina difteriją, tuberkuliozės bacilą ir Helicobacter pylori (skrandžio opų priežastis) bakterijas, pašalina kirminus ir kt.

Česnako skystis nuo šimto ligų.

Į skaidrų buteliuką sudėkite 12 skiltelių česnako, kiekvieną padalykite į keturias dalis. Užpilkite trimis stiklinėmis raudono vyno. Uždarykite ir palikite saulėtoje vietoje ant palangės dviem savaitėms. Supurtykite kiekvieną dieną 2-3 kartus. Tada nukoškite ir supilkite į tamsų butelį.

Gerkite po 1 arbatinį šaukštelį, 3 kartus per dieną, mėnesį.

Stebuklingas vaistas pašalina druskas iš organizmo, padidina efektyvumą, valo kraują, pagerina imunitetą, sustiprina kraujagysles.

Tai labai stiprina širdį, tonizuoją organizmą. Pašalina riebalų perteklių ir pagerina medžiagų apykaitą. Nepakeičiama vaistas nuo moterų ligų ir uždegimų. Švelniai valo visą kūną nuo kenksmingų nuosėdų.

O štai kokius receptus su česnaku siūlo kiti mūsų skaitytojai – ačiū, kad dalinatės:

* „Geriu česnako užpiltinę jau dvejus metus. Kiekvieną rytą dar nieko nevalgiusi nuryju supjaustytą vieno česnako skiltelę ir užgeriu 2 stiklinėmis vandens. Jokio blogo kvapo iš burnos. Nesergu, kraujo tyrimai puikūs, normalus cholesterolio kiekis, jokių problemų su skrandžiuReklama

* „Vienoje knygoje skaičiau apie Tibeto vienuolyne rastą jaunystės eliksyrą, t.y., česnako antpilą. 350 g česnakų reikia sutrinti ir užpilti 200 ml gryno spirito. Sandariai uždaryti ir palaikyti tamsioje vėsioje vietoje 10 dienų. Po to nusunkti ir supylus į stiklainį palaikyti tamsoje dar 4 dienas.

Pirmą dieną vartoti 1 lašą per pusryčius, 2 lašus per pietus ir 3 lašus per vakarienę.

Kiekvieną kitą dieną didinti po 3 lašus, kol galiausiai dešimtą dieną pasieksite 25 lašus. Paskui reikia gerti po 25 lašus, kol baigsis antpilas. Kiekviena porcija reikia gerti su 50 g rūgščiu pieno produktu, geriausiai kefyru arba jogurtu.

Šitaip gydytis reikia ne dažniau kaip kartą per metus. Česnako antpilas pašalina iš organizmo susikaupusius riebalus, išplauna neiširpusį kalcį, išvalo kraujagysles, gerokai pagerina medžiagų apykaitą, padeda išvengti infarkto, sklerozės, navikų susidarymo, pašalina ūžesį galvoje, atjaunina organizmą, pagerina regėjimą.”

* „Česnako užpiltinę reikia gerti kas rytą „tuščiu skrandžiu” – po 30-50 g. Ir taip 10 dienų. Vartojau, kažkokių stebuklų neįvyko, bet imuninė sistema sustiprėjo akivaizdžiai. Naudoju kas metai, esu patenkintas rezultatais, nėra jokių pašalinių reiškinių ar kvapų.”

* „Valgykite česnaką, svogūnus, krienus, citrinas, medų. Gaminkite maistą namuose (bent jau savaitgaliais) naudodami šiuos ingredientus ir nereikės tos česnakų užpiltinės ar kitokių „stebuklų”.

Mažiau riebios mėsos, mažiau saldumynų, mažiau alkoholio – daugumai tai sutvarko visas problemas per gana trumpą laiką. Tik valios, žinoma, reikia.”

* „Mano giminaitis sirgo sunkia širdies liga, apžiūrėjęs garsus šalies profesorius pasakė, kad žmogus operacijos neišlaikys (jam tada buvo 50 metų), bet liepė gamintis česnaką, užpylus jį spiritu ar degtine, ar net virintu atvėsintu vandeniu ir gerti tris kartus per dieną po arbatinį šaukštą. Ir ką Jūs manote – dar po viso to dėdė pragyveno 36 metus, bet paskutiniais metais užpiltinės jau negėrė. Tai va jums ir česnakas, o jo poveikis organizmui valgant su lašiniais ar duona – jau visai kitokis. Aš gaminuosi su virintu atvėsintu vandeniu ir geriu ne kiekviena dieną bet dažnai, ir jokio kvapo. Galima po to užsigerti trupučiu šilto pieno.”

* „Čia senas išbandytas receptas – mano tėvukas naudojo jį visą gyvenimą. Jis į degtinės butelį pridėdavo smulkiai piaustyto česnako, maždaug per pirštą storio pripjaustęs, ir taip – kiekvieną rytą gerdavo po 20-30 g, ir taip daug metų. Tėvukas isada turėdavo tos užpiltinės ir būdamas 80 metų turėjo visus dantis, tik vieną taisytą. Mirė nuo insulto – taip kad nežinai, kas ir nuo ko padeda, bet, žinoma, tas receptas stiprina imuninę sistemą.”

* „Česnakų dėkite į sriubas, baigiant virti. Į troškinius – česnako nuvalytą galvutę, su koteliu, 7 minutes patroškinti. Vaikai serga peršalimo ligomis – prie lovos kabinkite česnako skiltelę.”

* „Gėriau česnako užpilą su spiritu, vadinasi jaunystės eliksyras, susireguliavo kraujo spaudimas, pasijutau labai stipri, daktarė buvo nustebusi, kai pamatavo spaudimą, o šis – kaip jauno žmogaus. Dar pradingo ūžesys ausyse.”

* „Aš darau tokią košelę, kurią vartoju nuo rugsėjo iki gegužės pirmos, po šaukštelį ryte 20-30 min prieš valgį. 1 stiklinė spanguolių, 1 citrina(arba 3-4 svarainio obuoliukai), 2 česnako galvutės, nedidelė krieno šaknis (kai žiemą krieno negaliu išsikasti, naudoju 2 jaunas imbiero ataugėles), 2 šaukštai medaus. Česnaką nulupu ir supjaustau,sudedu spanguoles, citriną arba svarainius supjaustytus, supjaustytą imbierą, viską sumalu su blenderiu. Kai dedu krieną, jį sutarkuoju smulkia tarka ir sudedu jau į susmulkintą košę. Galiausiai įdedu medų, viską sumaišau, palaikau per naktį ir ryte prieš valgį su šiltu vandeniu po šaukštelį geriu. Taip jau – 5-6 metai, po 30 min. valgau pusryčius iš: 3 šaukštų kviečių sėlenų, 2 šaukštų avižų sėlenų, 2 šaukštų linų sėmenų (susmulkintų), 1 šaukšto gemalų ir 1 šaukšto medaus. Viską užpilu šiltu vandeniu (vandens tiek kaip mėgstate).

Ir taip kiekvieną mielą rytą, žiemą vasarą, rudenį ir pavasarį. Skanu ir labai labai sveika – valo kraujagysles, profilaktika dėl gripo nepamainoma. Gal gerai ir česnakų užpiltinė, bet su ja reikia labai atsargiai – pradėti ne nuo šaukštelio, o nuo 5-6 lašų į šilto vandens stiklinę (mano išbandyta ir tai).”

* „Mano receptas: 300 g česnakų, nuluptų ir sumaltų, sumaišyti su 3 citrinų sultimis, naudoti po 1 šaukštelį į pilną stiklinę vandens, kol sunaudosite. Tai senas geras receptas. Jeigu nesugebėsite sunaudoti, tai galima panaudoti mėsoms marinuoti arba salotoms.”

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis.lt