Galingiausias natūralus antibiotika, kurį nesunkiai pasigaminsite patys.

Sveikata

Šiuolaikiniai vaistai gali pasiūlyti daugybę vaistų nuo visų rūšių infekcijų. Tačiau per visą istoriją buvo receptų, pagrįstų natūraliais ingredientais.

Šiuolaikiniai vaistai gali pasiūlyti platų vaistų nuo bet kokios infekcijos asortimentą. Medicinos pramonė nuolat tiekia rinkai vis daugiau antibiotikų, kad padėtų pacientams kovoti su įvairiomis infekcijomis. Kyla klausimas: „Kaip žmonės gyveno tūkstančius metų prieš atrandant peniciliną (antimikrobinių vaistų pradininką)?” Atsakymas: Visais laikais buvo receptų, pagrįstų natūraliais ingredientais.

Veiksmingiausio natūralaus antibiotiko receptas:

antibiotikas, česnakas, imbieras, obuolių actas, krienai, šaknis

Natūralaus antibiotiko veikimo spektras

Šis supertonikas naikina visas gramteigiamas ir gramneigiamas bakterijas, virusus ir grybelius, įskaitant Candida. Šiam antibiotikui atsparumas neišsivysto! Jis valo kraują ir gerina kraujotaką. Jis valo limfmazgius ir limfagysles. Eliksyro sudėtyje yra 7 natūraliai stiprios antibakterinės ir antivirusinės medžiagos.

Toliau pateikiamas modifikuotas receptas yra iš viduramžių Europos metraščių, kai žmones kamavo įvairios ligos, epidemijos ir pandemijos.

Natūralaus antibiotiko supertoniko sudedamosios dalys:

  • 700 ml obuolių sidro acto (tik ekologiško arba paties pasigaminto)
  • ¼ puodelio smulkiai supjaustyto česnako
  • ¼ puodelio smulkiai supjaustytų svogūnų
  • 2 šviežios aitriosios paprikos smulkiai supjaustykite (naudokite pirštines).
  • ¼ puodelio tarkuoto imbiero
  • 2 šaukštai tarkuotų krienų
  • 2 šaukštai ciberžolės miltelių arba 2 dalys ciberžolės šaknies.

antibiotikas, česnakas, imbieras, obuolių actas, krienai, šaknis

Maisto gaminimas

Norėdami paruošti natūralų antibiotiką, sudėkite visus ingredientus, išskyrus actą, į stiklainį. Tuomet supilkite actą santykiu 2/3 kietųjų sudedamųjų dalių ir 1/3 acto. Uždarykite stiklainį, apverskite ir gerai suplakite. Dėkite stiklainį į vėsią ir sausą vietą 2 savaitėms, retkarčiais pakratykite. Tada perkoškite per marlę ir išspauskite. Supilkite skystį į butelį. Sausus likučius galima naudoti kaip prieskonius virtuvėje.

Dozuokite natūralų antibiotiką:

Ligos metu: gerti po 1 arbatinį šaukštelį iki 6 kartų per dieną, kasdien didinant dozę, kol galėsite išgerti pusę stiklinės per dieną.
Galite užkandžiauti citrina ar apelsinu, jie užgoš aštrų skonį.

P komentaras: tiesos ieškokite „duonos trupiniais”… atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

Patiko? Pasidalinkit! Ačiū. 🙏
Laisvadienis.lt