Paprastas mėsos pyragų receptas. Ant greitos tešlos be mielių: minkšta, švelni

Be kategorijos

Šis receptas yra puiki mielinės tešlos alternatyva. Rezultatas panašus į mielinės tešlos, tačiau gaminimui sugaišite daug mažiau laiko.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • kefyras, 500 ml;
  • tryniai, 2 vnt;
  • grietinės, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 50 ml;
  • druskos, 2 šaukšteliai;
  • miltų, apie 800 g;
  • soda, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:

  • bet kokia malta mėsa, 600 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį.

Virimo procesas

Kefyras ir grietinė turi būti kambario temperatūros.

Sumaišykime juos.

Sumaišykite trynius su augaliniu aliejumi ir supilkite į kefyrą, išmaišykite.

Įpilkite druskos, cukraus ir išmaišykite.

Miltus persijoti ir didžiąją dalį sumaišyti su soda, supilti į skystą pagrindą ir užminkyti tešlą. Įpilkite miltų pagal poreikį, bet jei matote, kad tešla jau pakankamai konsistencijos, daugiau nedėkite. Uždenkite ir palikite 15 minučių pailsėti.

Įdarui svogūną bet kokiu būdu supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Rankas patepkite augaliniu aliejumi ir stalą, padalykite tešlą į 25 dalis, susukite į rutuliukus ir padarykite plokščius pyragus.

Formuojame pyragėlius su įdaru.

Paprastas mėsos pyragų receptas. Ant greitos tešlos be mielių: minkšta, švelni

Kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Paprastas mėsos pyragų receptas. Ant greitos tešlos be mielių: minkšta, švelni

Tešla bus labai ori, puri ir minkšta, puikiai tiks su mėsos įdaru.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Parašykit komentarą
Laisvadienis.lt